De mest in-house Halloween kostumer

Halloween kostumer er meget populære og slidte under Halloween, en årlig festival, der falder den 31 oktober. Mens Halloween kostumer blev første gang nævnt i Skotland omkring 1585, er det muligt, at de går tilbage til meget tidligere. Den ikoniske Halloween kostume af gamekeeper er paryk. Dette kostume blev først populariseret i en animeret spillefilm. Filmens titel karakter, gamekeeper, er bedst kendt for sin skræmmende Halloween maske og den uhyggelige paryk.

I de første år af USA, troede mange, at Halloween kostumer skulle være hvid eller simpel sort med djævelen eller spøgelse ansigter. Denne tendens begyndte at ændre sig efter den 16. september, da flere mennesker var i stand til at gå ud til Halloween-fester i deres valgte kostumer. Det er på grund af dette, at der er så mange Halloween kostumer i det enogtyvende århundrede. Selv om de oprindelige stilarter var enkle, mulighederne for Halloween kostumer til voksne har udvidet betydeligt siden da.

Scooby Doo fans elsker en lilla hund, der er sjov og elsker at smile. Han er kendt for sin evne til at spille drengestreger på folk og gemme sig i fugleskræmsler. Scooby Doos elskede kæledyr, ræven, er en af hans mest kendte Halloween kostumer. Scooby ville ikke turde klæde sig ud som en ugle og gå ud til middag. I stedet foretrækker han at gøre sine normale aktiviteter og tricks. Halloween kostumer bæres af de fleste af de andre figurer i serien.

I årtier var det vilde vesten et af de mest populære temaer og kostumer til Halloween her. Det vilde vesten var elsket af børn, da de kunne klæde sig ud i cowboy kostumer, indianere og andre vestlige tegn. De valgte ofte at klæde sig ud som en cowgirl pirat og en revolvermand, når det kom til kostumer til voksne. Selvom det vilde vesten var mindre formelt end Halloween-kostumerne fra slutningen af det 19. århundrede, er der stadig kostumer, der fungerer godt for denne tid af året.

Der var mange muligheder for Halloween kostumer til voksne i det årti, der fulgte begyndelsen af 1900-tallet. I dette årti var der den største efterspørgsel efter beklædning, herunder superhelte som Batman eller Superman samt tegnefilm og figurer fra Wizard of Oz- eller Looney Tunes-serien. Disse tegn blev ofte set på Halloween parter i slutningen af tyverne eller begyndelsen af trediverne, som oplevede den største deltagelse. Bortset fra tegneserie-inspirerede og superhelte kostumer, var vægten på tøj i rød, hvid eller sort. Disse festdeltagere fra 1920’erne gav indtryk af, at de var klar til en kamp med deres levende farver, parret med fjerede Boas og fjerede hætter. Jack O’Lantern Monster Costume var et hit med børn rundt omkring!

Årtiet, der fulgte Anden Verdenskrig er også vigtigt. Tøjet bæres under Anden Verdenskrig var helt anderledes end de kostumer båret på Halloween kostume parter i de foregående årtier. Outfits, der ikke var farvestrålende eller orange var mere sort-farvet og omfattede en række pletter og stjerner. Fremkomsten af superhelte genren blev hjulpet af Anden Verdenskrig, som også gav mulighed for nogle meget unikke outfits såsom Griswold Fast. De sidste 20 år har set en større genopblussen af Halloween kostume popularitet end nogen anden æra. Det betyder, at der altid er et kostume, der passer til dine behov.