Dette er de bedste datingapps til din mobile enhed

Der findes mange datingapps på markedet. Det kan være svært at vælge den rigtige for dig. Hver datingapp skal have et par nøglefunktioner. En datingapps brugergrænseflade skal være nem og enkel at bruge. Appen skal være nem at bruge og sikker. Falske profiler bør for eksempel minimeres. Appen skal beskyttes mod misbrug.

Tinder, på trods af at det er meget populært, er stadig den mest anvendte datingapp. Dette gælder især for yngre brugere, der er mere åbne for dating. Insider søgte både i appbutikkerne og de sociale netværk efter de fem bedste datingapps i sommer for at finde det bedste. Her er de tre bedste: Coffee Meets Bagel 2. Badoo, 3. Kværn, 4. Kværn, 4.

Coffee Meets Bagel er en anden populær datingapp, der er fantastisk til både mænd og damer. Appen matcher mænd og kvinder i deres lokalområde baseret på deres interesser og placering. Det giver kvinder, der udtrykker interesse for en mand, et privat chatområde til at chatte. Det er LGBTQ-venligt, enkelt og let at bruge. Det tilbyder dog ikke en gratis prøveperiode.

Badoo: Denne datingapp er populær over hele verden og tilbyder anti-catfishing-funktioner. Det godkender brugere ved hjælp af en ansigtsgenkendelsesalgoritme dating pilot. Appen kontrollerer også deres sociale mediekonti og telefoner. Det tilbyder standardfunktioner såsom datingapps og videochat. Det er gratis at downloade, og det har mange positive anmeldelser. Nedenfor er de bedste dating apps. Husk, at dette er din beslutning.

Badoo er en datingapp med en stor global brugerbase. Det har flere sikkerhedsfunktioner og har et godt ry for at forhindre catfishing. Videochat er også tilgængelig, hvilket er et stort plus. Det er også tilgængeligt gratis. Dens interface er enkel og ren. Disse datingapps henvender sig til alle typer mennesker. Det betyder ikke noget, om du er homoseksuel eller heteroseksuel.

Coffee Meets Bagel, en populær datingapp, tilbyder en liste over kompatible kampe for mænd og kvinder i deres lokalområde. Kaffe møder Bagel, i modsætning til andre dating apps, er åbent homoseksuelt venligt og helt gratis at bruge. Der er dog nogle begrænsninger. Du kan kun vælge folk tæt på dig og ikke dem fra dit lokalområde. Denne app er ideel, hvis du leder efter venskab og ikke at være involveret i et forhold.