Legetøj fly stadig gør Grade

Husker du leger med legetøj fly som barn? Hvordan hvis du har brugt din fantasi, snarere end løb, du fløj lige sammen med din toy flyvemaskine. Dette er en fantastisk måde at dele et stykke af din barndom med dine børn. Hvis du haft denne aktivitet som et barn, hvorfor ville du ønsker at dele dette med dine børn?

Ofte som forældre, er vi bange for, at vores børn ikke kan lide de samme ting vi gjorde, fordi der er mere teknologisk avancerede ting på markedet i dag, og endnu vores børn vil få alle former for legetøj med klokker og fløjter i julen tid og stadig have mere sjov leger med indpakningspapir og kasser end gaver fylde dem. Mener om dette, når du undrer dig over din værnet om minderne er også halt eller gamle gammeldags. Jo, hvor lang tid har papkasser været omkring?

Jeg laver altid et punkt for at vise mine børn de ting, der havde en stor indflydelse på min barndom. Om de nyder dem eller ikke er helt op til dit barn, men du kan bygge minder blot gennem handling af deling af disse ting. Vi lever i en verden, hvor tid er sådan en kostbar handelsvare, hvordan kunne du måske bedre tilbringe din tid, end at dele gode minder fra din barndom med dine børn, især minder fra godt ren sjov.

Legetøj fly er i dag langt mere avancerede end de var, da vi var børn og endnu de gammeldags træ og elastik fly stadig eksisterer. Og det mest fantastiske er at begge af dem er gode sælgere selv efter alle disse år, den traditionelle legetøj fly er populære blandt børn og forældre som en limning oplevelse. Legetøj fly repræsenterer frihed, vinger, hvad mere smukke ting kan du give et barn til at spille med?

Add a Comment

Your email address will not be published.