Home Entertainment – bringer biografen til dig

Som hjem underholdning udstyr bliver billigere og kvaliteten bliver bedre hvert år, er flere og flere mennesker begyndt at spekulere på, om at oprette deres eget hjem biograf system. Så hvad er fordelene og ulemperne ved et hjem biograf i forhold til bare at gå til den rigtige biograf?

Godt, lad os starte med prisen. Sure, gå i biografen kan være dyre, især hvis du købe popcorn og hotdogs hver gang, men det er intet sammenlignet med omkostningerne ved at købe en hjem biograf system. For prisen alt det udstyr, du har brug for, selv om prisen er på vej ned, du kunne stadig gå i biografen hver uge i år – og det er før du overveje omkostningerne ved at købe eller leje filmene!

Dog er, at du kan købe og leje film en stor opadrettede af at have en god home entertainment-system. Når du går i biografen, er dine valg begrænset til hvad de har fået – med en hjemmebiograf, kombineret med den enestående magt internettet at finde næsten alle DVD i eksistens; dine muligheder er næsten ubegrænsede.

Ja, du skal lave din egen film mad, men i det mindste det er billigt, og du kan have så meget som du ønsker. Du også behøver at affinde sig med andre mennesker, spise og tale gennem film – men hvis du ønsker at pause og besvare din telefon derefter derhjemme kan du.

Virkelig, det er en afvejning, selv når man tager prisen i ligningen: du aldrig vil få en skærm som store og en så god som den i biografen, men hvad du miste i kvalitet lydsystem du gøre op for kontrol. Desuden, mange film buffs sige, at selv om billedet kan være mindre, de mener, at den overordnede kvalitet af filmen er højere, når de konfigurerer deres eget udstyr, i stedet for at overlade det til de underbetalte teenagere, der personale projektorer i moderne biografer.

Add a Comment

Your email address will not be published.