Deltagerne enten simpelthen kørte

Det er også for erfarne brugere, der søger en komplet guide til de mange forskellige lydbøger, der er tilgængelige via Iowa-biblioteker. Formålet med dette forskningsprojekt var at give en ressource for lærerbibliotekarer, der bruger lydbøger for første gang, eller som søger hjælp til køb, låntagning eller tilslutning til lydbøger. Dette projekt vil blive delt med Iowa skolebibliotekarer. En af De Amerikanske Association of School Bibliotekarer ‘(AASL, 2007) fælles overbevisninger foregiver, at læsning er et vindue til verden, og at eleverne kan læse gennem ethvert format. Uanset hvad har det seneste arbejde vist, at lydbogsdata kan være et værdifuldt aktiv. Jeg bruger lydbogen i den grafiske roman, “Nimona”, som et casestudie af nogle nyskabelser, påvirket af fiktion podcasts og radio spiller, der anvendes til at repræsentere handling eller visuelle gags ikke illustreret gennem dialog. Også populære var bestsellere, biografier, historie og generel / aktuel fiktion.

Vi fortsætter med forudsigelsen af pause varighed fra den store lydbog corpus.

Sandsynligvis den bedste gratis lydbogsapp, der er tilgængelig i udvalgte områder. Selv med den blærer vækst, audiobook salg tegner sig for mindre end 4 procent af de omkring 2,7 milliarder bøger, der sælges i alle formater hvert år i USA, men med den samlede bogsalg væsentlige flad og den engang blomstrende e-bog sektor faldende, forfattere har ny grund til at være meget opmærksomme på de stadig mere værdifulde lydrettigheder til deres bøger. Vi fortsætter med forudsigelsen af pause varighed fra den store lydbog corpus. Der er en blanding af nyere og ældre titler, populære og første gang forfattere, varme personligheder og emner, og erindringer af varig interesse. Erindringer og selvbiografier har været en vildt populær faglitterær genre i de sidste 20 år, lige siden Frank McCourt og Mary Karr satte dille i bevægelse med “Angela’s Ashes” og “The Liar’s Club”, hhv. Disse eksempler vil belyse et sæt af aktuelle bedste fremgangsmåder.

I dag er der et væld af titler, der produceres som lydoptagelser, og lærere kan bruge disse lydbøger til at forbedre lyttefærdigheder, til at arrangere et lydforfatterbesøg og til at give et ekstra sæt vokalakkorder i klasseværelset. En erindringsbog læst af forfatteren kan være særligt behageligt, da læserne ved, at de hører historien med den oprindelige vægt og hensigt. I min præsentation, vil jeg diskutere de tjenester, der i øjeblikket er i brug i offentlige biblioteker, som skærmlæsere og statewide Talking Book Biblioteker, og jeg vil beskrive, hvordan eBook formater kan støtte tilgængelighed på yderligere måder. Den nederste linje er, at i de bedste behandlinger, er erindringer fortalt af eller om en person læsere ønsker at komme til at kende. Jeg elsker denne erindringsbog om Hay beskæftiger sig med hendes aldrende forældre, og hendes stemme er lav og beroligende.

I denne skriftestol alder, hvor alles enhver tanke, humør og mening kommunikeres til fremmede og venner via Twitter, Facebook, SMS-beskeder og blogs, populariteten af erindringer er ingen overraskelse. I download-æraen, takket være populariteten af podcasts, som mange i branchen ser som en slags gateway-stof til lydbøger, er næsten halvdelen af de hyppige boglyttere under femogtredive år. I betragtning af den relativt nylige stigning i populariteten af tegneserier og grafiske romaner, jeg også undersøge, hvordan disse bedste praksis kan anvendes til at gøre visuel information i disse bøger tilgængelige for print-handicappede lånere. Derefter vil jeg analysere hullerne i denne praksis og foreslå måder, hvorpå biblioteker kan tackle disse udfordringer.

Du kan gøre dette derhjemme såvel som gymnastiksalen, da du kan bruge vægte eller en muskelbygningsmaskine af en slags. Nå, med hans venlige ord, vil du blive ophidset nok til at vågne op hver dag ser frem til mere inspirerende budskaber, han giver. Genren, der var mest begunstiget, var mysterier, og mysteriegenren var det mest populære valg, da lånere blev spurgt, lydbøger hvilke kategorier af lydbøger de gerne vil se mere af i biblioteket. Når du først besøger hjemmesiden, kan du vælge mellem at læse som frivillig eller gennemse kataloget for at lytte til lydbøger.