Coastal Horizons Bøger, Strande, og Backroad Adventures: Calling Me Home

Ønsker du at læse nogle komplekse, hjerteskærende, og dejlige unge-voksen fantasy romantik? 3. Vælg, hvordan du vil sende den begavede titel. Jeg troede, det opsummerede det pænt, “Jeg håber du forlader læsning af dette volumen følelse af, at vi har hældt over disse historier sammen ved køkkenbordet, ved ilden, eller i en threadbare hjørne af din favorit sofa.” Det er præcis, hvordan læsning af denne bog gør du føler! Endnu bedre, Format Factory understøtter medieformater, der anvendes af de fleste større bærbare enheder, herunder Kindle Fire, PSP og iPhone osv. Hvis du ønsker mere denne regres, lydbog – lydbogreolen.dk – kan du indtaste gratis kindle brand video konverter link.

Open EPUB-eBøgerne kan downloades og læses på en pc eller en Mac og overføres til en kompatibel enhed ved hjælp af Adobe Digital Editions. Repurposing indhold handler om at præsentere det samme indhold på en række forskellige måder, eller ved hjælp af forskellige medier til at præsentere det samme indhold. Downloading en sang fra internettet bare ikke føler det samme som det ville at shoplift eller stjæle en andens personlige ting, men det er det samme princip. Når det kommer til at gøre dig føle sig bedre i slutningen af dagen, er det ligegyldigt, om du kan lide blød klassisk musik eller tempofyldt techno musik eller stadion rock power ballader. Q: Hvilken slags bøger kan du lide at lytte til bedst?

Som et resultat, blev Mr. Campbell en studerende af den slags genrer og dække kunst, der gjorde det godt. Det siges, at i dette århundrede, er der kun to slags mennesker: Den hurtige og de døde. En mærkelig og kompliceret kode blev indgraveret på liget, invitere en Harvard symboliker, Robert Langdon. Stykke for stykke, Langdon brød hver kode og forsøgte at løse sagen, ledsaget af en fransk kryptolog, Sophie Neveu. Da Vinci Code har modtaget utallige anerkendelser samt kontroverser på grund af sin mind-blowing historie plot om legenden om den hellige gral og Mary Magdalene’s rolle i kristendommens historie.

Et af de største mesterværker af Dan Brown er Da Vinci Code, bragt til dig af Paul Michael’s stemme i denne lydbog. Men så, de optrævle nogle utrolige sandhed, afdække hemmeligheden bag verdens bedste strålende sind, herunder Sir Isaac Newton, Botticelli, Victor Hugo, og Da Vinci. Fortalt af Travis Burton i denne fiktion litteratur lydbog, A Study in Scarlet introducerer den første optræden af den berømte høring detektiv, Sherlock Holmes, fra perspektivet af hans allerbedste ven, Dr. James Watson. Som en person, der nyder at blive revet med i forbløffende historier, er du enig i, at fiktion litteratur er en gateway til ubegrænset fantasi. Bragt til dig af lummer stemme Ilyana Kadushin, Twilight starter med en historie om Isabella Swan, en akavet teenage pige, der aldrig havde følt nogen spænding i hendes liv.